ved køb over 799 kr.
ved køb over 799 kr.
Kokkeknive - køkkenknive i den bedste kvalitet fra kendte mærker.
En god kokkekniv er uundværlig for enhver professionel kok eller køkkenentusiast. En køkkenkniv duer til kød, grøntsager og brød. Kokkekniven skal ligge godt i hånden, have skarphed, og være af godt stål, så den kan slibes ofte.
Kokkekniven er en af de knive der (sammen med brødknive) bliver brugt mest i køkkenet.
Kokkekniv Santoku 18 cm Dick Premier plus - Med luftskærKokkekniv Santoku med en knivbladlænge på 18 cm.Knivbladet er med luftskær, der betyder at ...
Vis alle informationerDenne 17,5 cm kokkekniv fra Endeavour Santoku er det perfekte værktøj til professionelle kokke. Kniven er skarp og let at håndtere takket være den ...
Vis alle informationerKokkekniv Santoku 18 cm Icel maitre - med luftskær Kokkekniv Santoku 18 cm Icel Maitre - med luftskær. Japansk inspireret design. Til at udskære, h...
Vis alle informationerKokkekniv Santoku 18 cm Dick Superior - Med luftskærKokkekniv Santoku 18 cm Dick Superior - Med luftskær. Japansk inspireret allround kniv. Knivens...
Vis alle informationerDenne fantastiske håndlavet kniv er 61 lag stål, og har det ultraskarpe VG10 stål i midten. Skæftet er lavet af ægte horn, deraf navnet Yellow Bu...
Vis alle informationerDenne imponerende santoku kokkekniv fra Knifemakers, er håndlavet med 61 lag VG10 stål. Skæftet er lavet i ægte horn, deraf navnet Yellow Bull. VG...
Vis alle informationerHåndlavet kokkekniv med 61 lag VG10 stål. Kniven har et flot afrundet skæfte i jerntræ, der nærmest er blødt at holde på. Selve skæftet i jerntræ...
Vis alle informationerVirkelig flot kokkekniv af Senjen, designet af den danske Benjamin Jensen, som har designet prototypen til Senjen PRO serien. Stålets på knivblade...
Vis alle informationerSENJEN BLACK er fremstillet af specialstål (7CR17MOV). Navnet stammer fra den sorte belægning der ligger på bladet, belægningen er ikke bare pynt, ...
Vis alle informationerDenne kokkekniv er muligvis den perfekte kniv til dig. Køkkenkniven fra Victorinox er lavet i rustfrit i allerhøjeste kvalitet og utrolig langtidsh...
Vis alle informationerDenne kokkekniv er muligvis den perfekte kniv til dig. Køkkenkniven fra Victorinox er lavet i rustfrit i allerhøjeste kvalitet og utrolig langtidsh...
Vis alle informationerAJAX kokkekniv fra Friedr. Dick. Serien 1905 har et imponerende blad og en utrolig skarphed, der gør man virkelig skal passe på når den bruges. Køk...
Vis alle informationerBig Chopper kniven fra Endeavour består af hele 67 lag damascus stål, den perfekte professionelle kokkekniv til alle madelskere. Køkkenkniven er ...
Vis alle informationerEn af de mest populære kokkeknive fra det japanske mærke Tojiro. Kniven er lavet af 3 lag lamineret stål, som giver en skarp klinge og en flot te...
Vis alle informationerDu får en god kokkekniv kan skære, skrælle og filetere ingredienser. En kokkekniv med en skarp klinge, der kan holde sin skarphed, er robust og holdbar. En der gør det lettere at skære præcist og hurtigt, så du kan få det bedste ud af din madlavning.
Når man vælger en god kokkekniv, skal pris og kvalitet hænge sammen.
Jo højrere pris, des hårdere stål.
Hvis du er på udkig efter en anvendelig kniv, der kan bruges til alle mulige opgaver i køkkenet, skal du vælge en kokkekniv eller en Santoku kniv.
Kokkeknive egner sig til både udskæring af kød, til at snitte grøntsager og skære brød. Det vil derfor være et af de mest anvendte redskaber i køkkenet.
Det afhænger af, hvad du skal bruge kniven til. Hvis du ofte skærer store stykker kød eller fisk, skal du vælge et kniv med et større skæreblad. Hvis du ofte skærer små stykker grøntsager, skal du vælge et kniv med et smallere skæreblad.
Det er vigtigt at rengøre og pleje dit kokkekniv regelmæssigt for at sikre, at det forbliver skarpt og holdbart. Sørg for at skylle og tørre kniven efter brug, og slibe skæret med en slibesten jævnligt for at holde det skarpt.
Du kan bruge en knivsliber til at holde din køkkenkniv skarp, opbevar dine knive sikkert ved hjælp af en knivblok.
Det er et af de mest almindeligt anvendte køkkenredskaber, da det kan bruges til næsten al slags madlavning. Afhængig af bladets længde er kokkekniven velegnet til alle typer af hakke- og skæreopgaver, udskæring af stege mm. Kan også bruges til kød, grøntsager, frugt og chokolade.