-
Kokkekniv Santoku 18 cm Dick Premier plus - Med luftskær
Forhandler:Normalpris 1.049,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Knifemakers Santoku Kokkekniv - Yellow Bull
Forhandler:Normalpris 3.899,00 krNormalprisStykpris / pr.4.299,00 krUdsalgspris 3.899,00 krUdsalg -
Senjen Black Kokkekniv 20 cm
Forhandler:Normalpris 449,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Senjen Black Kokkekniv 25 cm
Forhandler:Normalpris 539,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Santoku Kokkekniv - Endeavour
Forhandler:Normalpris 1.299,00 krNormalprisStykpris / pr.1.399,00 krUdsalgspris 1.299,00 krUdsalg -
Kokkekniv Santoku 18 cm Icel maitre - med luftskær
Forhandler:Normalpris 599,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Kokkekniv Santoku 18 cm Dick Superior - Med luftskær
Forhandler:Normalpris 549,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Kokkekniv fra Knifemakers - Yellow Bull
Forhandler:Normalpris Fra 3.799,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Knifemakers kokkekniv i jerntræ
Forhandler:Normalpris Fra 3.999,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Senjen Pro Kokkekniv, 23 cm
Forhandler:Normalpris 2.499,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Victorinox kokkekniv 25 cm Træskæfte
Forhandler:Normalpris 749,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Victorinox Kokkekniv 22 cm Træskæfte
Forhandler:Normalpris 639,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Dick kokkekniv Ajax 22 cm
Forhandler:Normalpris 1.149,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Endeavour Big Chopper 24 cm 67 lag kokkekniv
Forhandler:Normalpris 1.399,00 krNormalprisStykpris / pr. -
DP Kokkekniv flere størrelser - Tojiiro
Forhandler:Normalpris Fra 629,00 krNormalprisStykpris / pr.
Kollektion: Kokkeknive
Kokkeknive - køkkenknive i den bedste kvalitet fra kendte mærker.
En god kokkekniv er uundværlig for enhver professionel kok eller køkkenentusiast. En køkkenkniv duer til kød, grøntsager og brød. Kokkekniven skal ligge godt i hånden, have skarphed, og være af godt stål, så den kan slibes ofte.
Kokkekniven er en af de knive der (sammen med brødknive) bliver brugt mest i køkkenet.
Hvad får du når du vælger en kokkekniv hos Køkkenshop?
Du får en god kokkekniv kan skære, skrælle og filetere ingredienser. En kokkekniv med en skarp klinge, der kan holde sin skarphed, er robust og holdbar. En der gør det lettere at skære præcist og hurtigt, så du kan få det bedste ud af din madlavning.
Hvilke Kokkeknive er bedst?
Når man vælger en god kokkekniv, skal pris og kvalitet hænge sammen.
Jo højrere pris, des hårdere stål.
Hvis du er på udkig efter en anvendelig kniv, der kan bruges til alle mulige opgaver i køkkenet, skal du vælge en kokkekniv eller en Santoku kniv.
Kokkeknive egner sig til både udskæring af kød, til at snitte grøntsager og skære brød. Det vil derfor være et af de mest anvendte redskaber i køkkenet.
Hvilken Kokkekniv skal du vælge?
Det afhænger af, hvad du skal bruge kniven til. Hvis du ofte skærer store stykker kød eller fisk, skal du vælge et kniv med et større skæreblad. Hvis du ofte skærer små stykker grøntsager, skal du vælge et kniv med et smallere skæreblad.
Hvordan vedligeholder jeg min kokkekniv?
Det er vigtigt at rengøre og pleje dit kokkekniv regelmæssigt for at sikre, at det forbliver skarpt og holdbart. Sørg for at skylle og tørre kniven efter brug, og slibe skæret med en slibesten jævnligt for at holde det skarpt.
Du kan bruge en knivsliber til at holde din køkkenkniv skarp, opbevar dine knive sikkert ved hjælp af en knivblok.
Hvad bruger man en kokkekniv til?
Det er et af de mest almindeligt anvendte køkkenredskaber, da det kan bruges til næsten al slags madlavning. Afhængig af bladets længde er kokkekniven velegnet til alle typer af hakke- og skæreopgaver, udskæring af stege mm. Kan også bruges til kød, grøntsager, frugt og chokolade.