-
Udsolgt
Sous Vide Supreme
Forhandler:Normalpris 4.499,00 krNormalprisStykpris / pr.Udsolgt -
Witt Sous Vide Stav
Forhandler:Normalpris 2.399,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Lacor Sous Vide Stav - Hvid
Forhandler:Normalpris 1.999,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Lacor Sous Vide Stav
Forhandler:Normalpris 1.999,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Sous Vide 14 Liter
Forhandler:Normalpris 3.999,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Sous Vide Supreme 8 Liter
Forhandler:Normalpris 2.990,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Sous Vide Håndbogen
Forhandler:Normalpris 299,00 krNormalprisStykpris / pr. -
Lacor Sous Vide 620 W
Forhandler:Normalpris 5.999,00 krNormalprisStykpris / pr.
Kollektion: Sous Vide
Elsker du også mørt kød eller saftige grøntsager? Med en Sous Vide er du sikret samme perfekte resultat hver gang. Vi sælger Sous Vide til de professionelle, den glade amatør eller Sous Vide-entusiasten.
Slip for stress hvis du skal tilberede mad til gæster eller festen, en Sous Vide passer sig selv, og giver besked når maden er klar. En Sous Vide tager din madlavning til nye højder.
Hvad er en Sous Vide?
Sous Vide kommer fra det franske køkken, og udtales ”Su Vit”. Su Vit betyder under tryk eller vakuum. Hvilket giver mening da maden bliver vakuumpakket, se mere nedenfor.
Hvordan fungerer det?
Du tilbereder din mad ved hjælp af et vandbad, og på den her måde bliver maden tilberedt meget langsomt, hvilket gør det ekstra mørt. Det fungerer på den måde at du pakker din Sous Vide flæskesteg eller andet i en pose, som så får suget alt luften ud af sig, så maden befinder sig i et vakuum. Derefter nedsænkes denne pose i et vandbad, som opvarmer det til en bestemt temperatur, hvorefter det befinder sig i en længere periode. Fordelen ved en Sous Vide stav eller Sous Maskine er den stabile og konstante temperatur, og derved sikrer at du dit kød eller grøntsager ikke får for meget, men de er derimod tilberedt helt perfekt. Det gode er alt smag og krydderier er samlet inde i posen, så der er ingen smag der forsvinder.
En fordel kunne være at købe en håndbog SousVide Karsten Tanggards, så du får præcise Sous Vide opskrifter på hvor længe maden skal have. I bogen finder du Karsten Tanggards bedste bud på, hvordan hver en madvare skal klargøres og tilberedes. Den er ikke spækket med lange forklaringer og teori, men mere præcise anvisninger og tips til hvordan din madlavning bliver en succes. Bogen indeholder 214 tilberedninger af fisk, kød, grøntsager og frugt som er gennemtestet, så du kan ikke gå galt i byen med den her bog.
Kan jeg bruge en Sous Vide?
Alle kan bruge en Sous Vide. Det har tidligere været professionelle kokke på restauranterne, som har brugt Sous Vide, simpelthen for at få det samme perfekte resultat hver gang. Dette har fungeret som lidt af en hemmelighed i branchen, for at de netop kunne imponere deres gæster med en SousVide oksemørbrad. Hvis du er ny i Sous Vide verdenen, så har vi lavet et Sous Vide Sæt. Det er den perfekte startpack, den indeholder Sous Vide Stav, Vakuumpakker, Sous Vide poser, gryde og Karsten Tanggards Sous Vide håndbog.
Der er ingen begrænsninger for hvad du kan du kan tilberede med flæskesteg, kylling, mørbrad, roastbeef endda en bernaise i Sous Vide.
Sous Vide maskine eller Sous Vide stav?
En Sous Vide maskine er et varmebad, der kan indeholde et hvis antal liter vand. Fordelen ved at maskine er at der er mindre vand, som går til spilde under en tilberedning, da maskinens låg holder på varmen. En Sous Vide maskine vil oftest også have flere funktioner end en stav, som gør det muligt at eksperimentere med din madlavning.
En Sous Vide stav er mere enkel, det er en slags temperaturregulator. Du placerer staven i dit Sous Vide kar, også varmer den vandet op til den ønskede temperatur og bevarer den temperatur. Fordelen ved en Sous Vide stav er at den kan opvarme flere liter vand end en maskine. Derudover er den nemmere at pakke væk eller tage med i sommerhus, grundet dens mindre størrelse.
Hvad er bedst Sous Vide stav eller kar?
Det kommer helt på hvad du skal lave. Der er en begræsning på hvad et Sous Vide kar kan indeholde af liter, hvorimod en stav sagtens kan varme en stor gryde op.
Sous Vide Kar - Hvad kan man bruge som Sous Vide Kar?
Når du bruger en Sous Vide stav, så er det vigtigt at have et Sous Vide kar. Et Sous Vide kar er egentlig bare et vandbad. Det kan være alt fra en gryde til en plastik beholder, så længe du kan sætte din Sous Vide stav fast på karet.
Vakuumposer
Sous Vide poser er en essentiel del af at have en Sous Vide stav. En vakuumpakker og poserne, sikre at din mad holder på temperatur og varmen. Det er muligt at få ziplock poser, som kan lukke tæt, dette bliver dog aldrig det samme.
Hvis du mener vi mangler noget udstyr eller har nogle spørgsmål angående Sous Vide, så tøv ikke med at kontakte os, så gør vi hvad vi kan for at skaffe det hjem eller guide dig.