ved køb over 799 kr.
ved køb over 799 kr.
Santoku knive - Japanske kokkeknive.
Santoku knive er japanske Kokkeknive i smukt design. Santoku knive er en af de mest populære køkkenknive i dag, og der er gode grunde til, at de er så populære. Santoku-knive er kendetegnet ved deres skarpe, tynde blad, der gør det let at skære gennem alle typer af mad.
Kokkekniv Santoku 18 cm Dick Premier plus - Med luftskærKokkekniv Santoku med en knivbladlænge på 18 cm.Knivbladet er med luftskær, der betyder at ...
Vis alle informationerSENJEN BLACK er fremstillet af specialstål (7CR17MOV). Navnet stammer fra den sorte belægning der ligger på bladet, belægningen er ikke bare pynt, ...
Vis alle informationerOpdag en ny måde at lave mad på med Tojiro DP santokukniven på 17 cm fra Tojiro. Denne kniv er perfekt til at hakke, skære og skive igennem en bred...
Vis alle informationerDenne 17,5 cm kokkekniv fra Endeavour Santoku er det perfekte værktøj til professionelle kokke. Kniven er skarp og let at håndtere takket være den ...
Vis alle informationerKokkekniv Santoku 18 cm Icel maitre - med luftskær Kokkekniv Santoku 18 cm Icel Maitre - med luftskær. Japansk inspireret design. Til at udskære, h...
Vis alle informationerKokkekniv Santoku 18 cm Dick Superior - Med luftskærKokkekniv Santoku 18 cm Dick Superior - Med luftskær. Japansk inspireret allround kniv. Knivens...
Vis alle informationerVirkelig flot Santokukniv af Senjen, designet af den danske Benjamin Jensen. Bladet på køkkenkniven er fremstillet af 67 lag damasceret stål, kerne...
Vis alle informationerKokkekniv Santoku 18 cm Dick Red Spirit - Med luftskær Kokkekniv Santoku 18 cm Dick Red Spirit - Med luftskær. Knivens håndtag er i asiatisk stil, ...
Vis alle informationerImponerende kokkekniv fra Tojiro består 63 lag VG10 og rustfrit stål. Kniven kan klare alle opgaver i et køkken om det er at snitte, skære eller ha...
Vis alle informationerDenne imponerende santoku kokkekniv fra Knifemakers, er håndlavet med 61 lag VG10 stål. Skæftet er lavet i ægte horn, deraf navnet Yellow Bull. VG...
Vis alle informationerVirkelig flot kokkekniv af Senjen, designet af den danske Benjamin Jensen. Bladet på køkkenkniven er fremstillet af 67 lag damasceret stål, kernen ...
Vis alle informationerSantoku-knive er ofte lavet af rustfrit stål og har en let vægt, der gør dem nemme at håndtere. Knivens skarpe blad gør det let at skære skiver af kød, grøntsager og fisk. Santoku-knive har ofte en "hullet" overflade, som forhindrer maden i at klæbe til kniven.
Santoku betyder 3 anvendelser eller 3 dyder, dette skyldes dens mange anvendelsesmuligheder. En rigtig god allround og alsidig kniv, der ofte bruges til alle slags køkkenopgaver.
Santokuknive kan anvendes på forskellig måde og til flere forskelige opgaver; skæreæggen til de mest almindelige opgaver, spidsen til præcisionsarbejde og hælen til intensiv hakning. God og holdbar all-round kniv.
Santokuknive er fantastiske til hakke- og snitte grøntsager, f.eks. at hakke løg med. Knivens korte blad, der er udført i et hårdt materiale, gør det nemt at at arbejde med den, efter lidt øvelse, og håndtaget ligger godt og sikkert i hånden og giver en mindre belastning af håndleddet.
De fleste santoku knive er lavet af højkvalitets japansk stål, der er kendt for sin styrke og hårdhed. Dette gør det muligt for kniven at holde sin skarphed længere.
Santoku knive er meget lette at vedligeholde. De skal blot vaskes efter brug og tørres grundigt for at forhindre rust. Det er også vigtigt at smøre kniven med olie for at holde den skarp.
En Santoku kniv skal også have en knivslipning i ny og næ, og til dette bruges en knivsliber, hvis du vil passe rigtig godt på den, så kan du bruge en knivmagnet.
Hvis du leder efter en alsidig, holdbar og æstetisk tiltalende kniv til dit køkken, så er Santoku-knive et godt valg. De er nemme at håndtere og egnede til mange forskellige køkkenopgaver. De er også lette at holde rene og kommer i et stort udvalg af størrelser og design.